Nikola Noskova (20) komt per 1 oktober 2017 het DONEN/VONDELMOLEN CX-Team versterken.

20/09/2017

Tsjechische renster Nikola Noskova zal vanaf 1 oktober in de kleuren van het DONEN/VONDELMOLEN Team van Geert Wellens te zien zijn, en dit voor twee seizoenen.  Dit zijn de renster en de ploegleiding eerder deze week overeengekomen. 

Deze Vicewereldkampioen dames U23 van Zolder 2016, reed toen reeds voor het voormalig AA-Drink/Kalas Team van Geert Wellens, en komt dus na 1 jaar graag terug.

“Ik ben superblij, want met Nikola hebben we opnieuw een medaillekandidaat voor het EK & WK bij de dames U23!” zegt Wellens. “Het gevoel dat ik had toen ik Maud Kaptheijns (3de) & Nikola Noskova (2de) zag staan op dit WK podium was on-overtreffelijk. Ik maak er dan ook geen geheim van dat we opnieuw hopen mee te spelen op de grote kampioenschappen.”

Vanaf 2017 rijdt Nikola het wegseizoen bij een Italiaanse ploeg en won zo de Giro del Trentino Alto Adige-Südtirol en werd ze Tsjechisch kampioene bij de elite op de weg en in de tijdrit.

Nikola Noskova staat momenteel 37ste op de UCI CX-ranking.

Nikola neemt vrijdag 22 september eerst nog deel aan het wereldkampioenschap op de weg in Bergen en haar eerste wedstrijd in het veld wordt dan ook naar alle waarschijnlijkheid de Telenet Superprestige wedstrijd in Gieten.

We heten Nikola van harte welkom in ons Team en wensen haar ook alle succes toe! 

» Terug naar overzicht